IPPZ Samenspraak 2014

IPPZ klantendag afbeelding

Tijdens de jaarlijkse klantendag informeert IPPZ klanten over trends in de sector en de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Wij geven een kijkje in onze keuken en delen onze successen.

Jaarlijkse klantendag

Tijdens de jaarlijkse klantendag ‘IPPZ Samenspraak’ informeert IPPZ klanten over trends in de sector en de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Wij geven een kijkje in onze keuken en delen onze successen. Ook wisselen de zorginstellingen onderling van gedachte. Ze delen hun ervaringen over de aanpak en omgang met de inplementatie van e-healthtoepassingen in hun organisatie.

Kennisdelen en update

E-health op de werkvloer, samenwerking met zorginstellingen, informatiebeveiliging en updates zijn onderwerpen die besproken zijn. IPPZ gelooft erg in samenwerking en kennis delen. Duurzame en betaalbare zorg waarbij cliënten zo veel mogelijk de regie voeren over hun zorg staat centraal. Evenals het werk van zorgverleners makkelijker maken.

Niet alleen vertellen de zorgorganisaties wat er speelt binnen hun organisatie. Ook worden cases uit de praktijk besproken om de aanwezigen andere inzichten te geven, want geen organisatie is hetzelfde.

Enkele reacties:

“Interessant om te horen en zien hoe andere zorgorganisaties bepaalde zaken aanpakken.”

” Fijn om een update te krijgen op deze informele manier.”

“Goed om te zien waar IPPZ mee bezig is. ”

Het aantal klanten van IPPZ neemt toe. Voor een komende klantendag wordt bekeken hoe we met meer klanten kennis kunnen delen tijdens de IPPZ Samenspraak middag.