Contact

Support nodig?

Bent u een gebruiker van Karify en heeft u vragen over de applicatie? Bekijk dan de Zorgverlener support of de Help & Support voor cliënten. Voor telefonische support belt u:
+31 30 737 0323 (ma – vr, 9u – 17u)Bent u op zoek naar informatie over Karify, maar bent u geen gebruiker? Neem dan contact op met onze front office:
+31 85 486 4200 (ma – vr, 9u – 17u).

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met privacy en veiligheid?

Karify doet er alles aan om uw gegevens te beschermen. Alle data worden versleuteld verzonden en versleuteld opgeslagen op goed beveiligde servers. Het Karify netwerk is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Gegevens zijn enkel toegankelijk voor gebruikers en na toestemming voor een specifieke professional. Gebruikers zijn eigenaar van hun eigen gegevens. Karify heeft de verantwoordelijkheid goed voor deze gegevens te zorgen. En die verantwoordelijkheid nemen we heel serieus.

Lees onze privacy en veiligheid-pagina om te zien hoe wij uw gegevens beschermen. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Kan ik (gratis) gebruik maken van de Helpdesk?

Ja, zowel zorgverleners als patiënten kunnen gratis gebruik maken van de Karify Helpdesk. Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Misschien wordt uw probleem behandeld op de helppagina voor patiënten of zorgverleners. Wilt u persoonlijk een vraag stellen? De support-afdeling is op werkdagen te bereiken tussen 9:00-17:00 via support@karify.com of via +31 85 486 4200.

Kan ik Karify koppelen aan ROM-vragenlijsten?

Karify is zo gebouwd dat het als een stekker in een stopcontact aangesloten kan worden bij andere partijen. Via de Karify-API kunnen diverse ROM-systemen geïntegreerd worden in het eHealth platform.

Reeds gerealiseerde ROM-integraties:

 • Questmanager (Ontwikkelaar: VitalHealth)
 • NetQ ROM (Ontwikkelaar: Topicus)
 • RoQua (Ontwikkelaar: RoQua)

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Kan ik Karify verbinden aan mijn website?

Dat kan. U kunt een link op uw website plaatsen die verwijst naar de inlogpagina van uw Karify omgeving. Op onze media-pagina kunt u ons logo downloaden, deze kunt u bijvoorbeeld samen met een hyperlink op uw website plaatsen.

Kan ik vrijblijvend gebruik maken van de eHealth modules?

Wanneer u een abonnement afsluit kunt u gratis gebruik maken van alle eHealth modules die door Karify zijn ontwikkeld. Daarnaast bieden uitgeverijen als Boom en BSL ook behandelmodules aan via Karify. Voor deze modules kan een extra bedrag gevraagd worden. Bekijk het volledige aanbod.

Kan Karify koppelen met overige systemen, zoals een EPD/ECD/HIS/KIS?

Karify is via de Karify-API aan te sluiten op diverse leveranciers van EPD-systeem. Karify is zo gebouwd dat we als een stekker in een stopcontact aangesloten kunnen worden bij andere partijen. Hiermee kunnen we informatie uitwisselen tussen het EPD en Karify. Per leverancier zijn verschillende opties mogelijk. Wij werken met restful API’s, HL7, FHIR, Koppeltaal. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Gerealiseerde integraties:

EPD integraties

 • MijnQuarant (Ontwikkelaar: PinkRoccade Healthcare)
 • User (Ontwikkelaar: Impulse)
 • Extenzo (Ontwikkelaar: DataMedicare)
 • Cloverleaf (Ontwikkelaar: VANAD Enovation)

Single-Sign On (SSO) Koppelingen

 • Extenzo (Ontwikkelaar: DataMedicare)
 • User (Ontwikkelaar: Impulse)
 • MoreCare4 (Ontwikkelaar: NederCare)
 • Microsoft 365 medewerker portaal (Ontwikkelaar: Microsoft)
Moet ik bijbetalen voor extra apps of eHealth modules van Karify?

In Karify zal het nooit gebeuren dat je ergens voor moet bijbetalen zonder dat jij daar na overleg uitdrukkelijk toestemming voor geeft. In principe is alles wat Karify aanbiedt inclusief bij het abonnement. Voor sommige extra’s geldt een meerprijs, zoals een bedrag per minuut voor beeldbellen of het gebruik van modules van uitgeverijen.

Moeten cliënten betalen voor Karify?

Nee, het gebruik van Karify is voor cliënten kosteloos. Cliënten kunnen, ook als ze niet meer in behandeling zijn bij hun zorgverlener, altijd toegang houden tot hun Karify dossier.

Voldoe ik met Karify aan de voorwaarden van zorgverzekeraars?

Ruim 400 zorgorganisaties maken gebruik van Karify. Deze werken samen met diverse verzekeraars, die verschillende inkoopvoorwaarden stellen omtrent de inzet van e-health. Met het Karify platform sluit u aan bij deze voorwaarden. U kunt de specifieke voorwaarden eventueel bij uw eigen verzekeraar opvragen.

Als u vragen heeft over Karify kunt u altijd een mailtje sturen door het formulier hier rechts in te vullen. Spreekt u liever telefonisch een medewerker? Dan kunt u doordeweeks tussen 9u en 17u contact opnemen met ons kantoor:

 

Karify

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
Nederland

 

Telefoon: +31 85 486 4200


E-mail algemeen: vragen@karify.com
E-mail support: support@karify.com


kvk nummer: 58658394

Of stuur een mailtje