Gebruikers

Karify voor gebruikers

Gaat u met Karify werken? Daar heeft u ongetwijfeld vragen over, dat begrijpen we. Op deze pagina leggen we uit wat werken met Karify voor u betekent. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op, of bekijk de help-pagina.

Karify in Vogelvlucht

Op een zelfgekozen plaats en moment het verslag van een gesprek of informatie nalezen? Digitaal een vraag stellen aan uw professional of zelfstandig werken aan oefeningen ter bevordering van uw gezondheid?


Deel bestanden met uw professional, vul een dagboek in, houd dagelijks bij hoe u zich voelt en zie hoe ver u bent in een traject. Zo proberen we zorg gemakkelijker en inzichtelijker te maken.

Leer Karify kennen in 7 stappen
karify vogelvlucht e-learning
eHealth platform

Wat is Karify?

Karify is een 'eHealth platform': een veilige omgeving waarin een organisatie haar klantreis digitaal ondersteunt. Karify helpt professionals en gebruikers om online te communiceren. Uw professional sluit een abonnement af voor de 'eHealth applicatie' Karify, in ruil daarvoor is Karify voor u gratis.

Bekijk functionaliteiten
Illustratie dossier cliënt Karify

U heeft controle over uw dossier

Uw (zorg)gegevens zijn van u. Klinkt logisch, maar dat is lang niet altijd vanzelfsprekend. Bij Karify ben u de eigenaar van uw dossier en bepaalt u dus ook wie welke gegevens mag inzien.Karify zit zo in elkaar dat uw account los staat van dat van uw professional(s). U kunt zich aanmelden (lid worden) bij de behandelomgeving (Healthspace) van uw professional om bij hem een traject te volgen. Stopt uw traject? Dan stopt uw connectie met die professional en blijft uw persoonlijke account in uw handen.Wisselt u van professional of werkt u samen met meerdere professionals die ook gebruik maken van de Karify applicatie? Dan kunt u ervoor kiezen om uw persoonlijke gegevens met hen te delen. Zo hoeft u niet steeds opnieuw uw verhaal te vertellen wanneer u met andere professionals samenwerkt.

Veiligheid en privacy

Karify doet er alles aan om uw gegevens te beschermen. Alle data wordt versleuteld verzonden en versleuteld opgeslagen op goed beveiligde servers. Uw gegevens zijn enkel toegankelijk voor u of uw professional. Nogmaals, u bent de eigenaar van uw gegevens. Wij hebben de verantwoordelijkheid goed voor deze gegevens te zorgen. En die verantwoordelijkheid nemen we heel serieus. Daarom hebben we de Karify wet opgesteld:


Artikel 1:
U bent de eigenaar van uw data. Wij publiceren of verkopen deze data niet.


Artikel 2:
Alle verkregen toegang tot uw informatie is inzichtelijk. Deelt u uw gegevens, dan weet u met wie deze gedeeld zijn.


Artikel 3:
Karify maakt gebruik van algoritmes om te voorspellen welke informatie relevant voor u is. Dit gebeurt zonder dat onze medewerkers inzage hebben in uw gegevens.


Regulering en certificering
Karify voldoet aan de strengste Europese privacyregels en heeft belangrijke certificaten op het gebied van serverbeveiliging. Meer weten? Lees de privacy-pagina.

Lees meer...
Karify privacy veiligheid data