Waarom Karify? - Expertises

Expertises

Software

Karify’s team van software-ontwikkelaars werkt dagelijks aan het eHealth platform. Zij streven naar een optimale combinatie van gebruiksvriendelijkheid, gedragsbeïnvloedende elementen en procesondersteuning. Het team zet de nieuwste ICT in om de interactie tussen gebruikers en professionals digitaal te faciliteren en te continu te verbeteren aan de hand van data-analyse.

 

Onderzoek

Onderzoek zit in het dna van Karify. Sinds de oprichting in 2008 werkt Karify intensief samen met onderzoekspartners om evidence-based blended care te ontwikkelen.

 

Het doel van Karify’s onderzoeksinspanningen is om een bijdrage te leveren aan de best mogelijke psychologische zorg, door cliënt en therapeut optimaal te ondersteunen tijdens behandelingen.

Lees meer over onderzoek
Psychologie

Ons expertteam van psychologen ontwikkelt interventies op basis wetenschappelijk onderbouwde protocollen en richtlijnen. Zij combineren actuele wetenschappelijke inzichten met kennis en ervaring van de praktijk

 

Karify ziet de ontwikkeling van interventies als een continu proces, waarbij feedback van gebruikers en professionals steeds weer leidt tot vernieuwing en kwaliteitsverbetering. Het team zoekt steeds naar nieuwe wegen om met de interventies aan te sluiten bij de behoeften, vaardigheden en motivatie van cliënten, om hen optimaal te ondersteunen bij hun traject.

 

Implementatie

Karify heeft meer dan 10 jaar ervaring bij eHealth implementatie en advies. Onze implementatie-experts helpen u bij het creëren van een optimaal met eHealth geïntegreerde klantreis, in samenspraak met uw medewerkers, cliënten en andere relevante stakeholders..

Bekijk onze eHealth interventies

Historie

Karify is in 2008 opgericht onder de naam IPPZ door Joris Moolenaar MSc en Drs. Frank Kraaijeveld. Dat de zorg behoefte heeft aan een uitgekiende combinatie van online en persoonlijke begeleiding bleek een visionair gedachtegoed van de twee.

 

Sinds de oprichting is Karify een van de toonaangevende organisaties op het gebied van eHealth in Nederland. Met meer dan 450 aangesloten zorgorganisaties, waaronder 6 van de 10 grootste ggz-instellingen in Nederland, is Karify eHealth marktleider in de GGZ.