Behandelingen beschikbaar in Karify app

De Karify app voor cliënten is vernieuwd. Vanaf nu is het voor cliënten mogelijk om in de app online opdrachten te maken. Lees verder om meer te weten te komen over deze update!

Wat is er veranderd?

1. Behandelen in de app
Tot nu toe werden opdrachten door cliënten in de webversie van Karify gemaakt. Met de komst van deze update zijn online behandelingen ook beschikbaar in de Karify app voor cliënten. Cliënten loggen met één druk op de knop in op de app en hebben daarmee snel toegang tot hun opdrachten.

2. Makkelijk inloggen
Bij het installeren van de app loggen cliënten eenmalig in met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna kunnen zij inloggen met hun vingerafdruk, Face ID of Face Unlock. Dit maakt de toegankelijkheid van de app zo laagdrempelig mogelijk. 

3. Nieuwe vormgeving
De vormgeving van de app komt na deze update zoveel mogelijk overeen met de webversie van Karify. Dit maakt werken in twee omgevingen nog makkelijker. De app en webversie van Karify werken naadloos samen.  

4. Overzichtelijk menu 
Het overzichtelijke menu maakt navigeren in de app eenvoudig en intuïtief. Het menu biedt vier opties: berichten, werkblad, videogesprekken en account. Via het werkblad krijgt de cliënt toegang tot alle opdrachten die door de behandelaar zijn klaargezet.  


Vragen of hulp nodig?

We hebben op onze support website een artikel beschikbaar gesteld over de toevoeging van online opdrachten in de Karify app voor cliënten: Het werkblad in de Karify app

Vragen? Neem gerust contact op met de betrokken accountmanager of mail ons via vragen@karify.com.

Op de hoogte blijven van alle Karify updates? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn!