Wat is Karify? - Functionaliteiten

Illustratie de slimme bibliotheek in Karify

Informeren

Het Karify platform biedt een multimedia-bibliotheek waarin u gevalideerde informatie kunt plaatsen voor uw gebruikers.


Via het Karify portaal kunt u gebruikers tevens inzage bieden in informatie uit externe digitale systemen, zoals EPD of (P)ROM-systemen. Met deze integraties zorgt u voor optimale informatie-uitwisseling in één online gebruikersomgeving.

Interventies

Via het Karify platform kunt u gebruikers eHealth interventies aanbieden. Maak gebruik van kant-en-klare modules, pas modules aan naar eigen inzicht of ontwikkel ze zelf. Karify biedt interventies voor gedragsverandering op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, preventie en leefstijl.

 

Ons expertteam van psychologen ontwikkelt interventies op basis van wetenschappelijk onderbouwde protocollen en richtlijnen. Het aanbod bevat tevens interventies die ontwikkeld zijn in samenwerking met gerenommeerde universiteiten en uitgeverijen.

Monitoring

Gebruikers kunnen aangeven en bijhouden hoe het met hen gaat door het invullen van registraties en metingen. Professionals meten de voortgang op afstand en worden op de hoogte gehouden door het systeem. Ook externe meetsystemen zoals (P)ROM-vragenlijsten kunnen geïntegreerd worden in Karify.

Animatie Monitor de voortgang van cliënten via Karify

Ontdek onze toepassingen:

Cliëntenportaal
Illustratie communiceer veilig via Karify

Service

Verbeter de online dienstverlening en toegankelijkheid van uw organisatie met Karify. Bied bijvoorbeeld de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de e-consult functie of zorg dat afspraken eenvoudig inzichtelijk zijn.