Illustratie online behandeling
Client
Zorgverlener

Hoe werkt mijn online behandeling?

In Karify kun je opdrachten maken als jouw behandelaar/zorgprogramma deze beschikbaar stelt. De opdrachten die voor je klaar staan zie je op je werkblad. De opdrachten worden ook in je dossier opgeslagen.

Opdrachten
Wanneer er opdrachten voor je klaar staan kun je dat zien op je werkblad. Er staat bijvoorbeeld een behandelmodule klaar, of een aantal losse opdrachten. Door op de blokken of opdrachten te klikken ga je naar de opdrachten toe.

 Illustratie online behandeling

 

E-mailnotificaties
Als er door jouw behandelaar nieuwe opdrachten zijn ingepland, of er zijn in je behandelprogramma nieuwe opdrachten beschikbaar gekomen, dan krijg je een e-mailnotificatie op het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Karify-account.

Terugzien opdrachten
In je dossier worden de opdrachten opgeslagen. Zo kun je, ook als je geen lid meer bent van de Healthspace, altijd jouw opdrachten terugzien.

FAQ

Ik kan mijn opdrachten niet vinden.
Klik op Healthspaces bovenin beeld en klik op het logo van jouw zorgverlener. Je bent nu op het werkblad. Staat hier niets klaar? Neem dan contact op met jouw zorgverlener. Het kan zijn dat hij of zij er nog niet aan toegekomen is om iets klaar te zetten.

Volgende: Informatie delen