Videobellen met Karify

Vier voordelen van videobellen

Videobellen via Karify heeft 4 belangrijke voordelen voor zorgverleners:

 • Veiligheid: De beeldoverdracht vindt plaats via een directe verbinding tussen jouw internetbrowser en de browser van je cliënt en wordt gelegd binnen het Karify systeem.
 • Gebruiksgemak: Jij en je cliënten hoeven niets te installeren. In Karify kan je gewoon via de webbrowser beeldbellen.
 • Kwaliteit: De videobel-functie zorgt ervoor dat je te allen tijde je gesprek kunt voortzetten, ook als je internetverbinding even wat minder is. De applicatie past automatisch de kwaliteit van het beeld aan en zorgt dat de geluidsverbinding altijd blijft lopen. 
 • Declareerbaar: Karify maakt een log van de videogesprekken die je voert. Daarmee kan je aantonen dat de videogesprekken hebben plaatsgevonden en kan je deze op dezelfde wijze declareren als bij een normaal gesprek.

Direct aan de slag met videobellen

Nog geen klant bij Karify maar wel snel aan de slag met videobellen met Karify? Lees hier meer over hoe wij je verder helpen.

 

 1. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
 2. We sluiten een overeenkomst om de privacy te waarborgen. 
 3. We nemen contact met je op om een Karify omgeving in te richten op basis van jullie huisstijl. 
 4. We trainen jullie medewerkers in het gebruik van videobellen. Dit doen we middels een webinar. 
 5. Je kan nu zelf aan de slag: nodig je cliënten uit voor Karify. 
 6. Je cliënten downloaden de app of gebruiken de webversie van Karify. Samen plannen jullie een afspraak in voor een videogesprek. 
 7. Je bent klaar om te beginnen met videobellen

Let op: Karify is beschikbaar voor organisaties vanaf tien medewerkers. Ben je al gebruiker van Karify en wil je als zelfstandige ook gebruik gaan maken van Karify? Dat is mogelijk. Vul het formulier hiernaast in voor meer informatie. 

Direct aan de slag? Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons!

Videobellen met de Karify app

Videobellen met de Karify app werkt zeer gemakkelijk. Bel van app naar app, van de app naar de Karify-webversie en vice versa. Cliënten hoeven niet ingelogd te zijn om een notificatie van een inkomend gesprek te krijgen. De Karify app werkt naadloos samen met de webversie van Karify. Ben jij een professional in de zorg en wil je gebruik maken van de Karify app? Let dan goed op dat je de Karify app voor Professionals download, met het witte logo.

Veilig en toegankelijk videobellen

Met het Karify eHealth platform communiceer je veilig en gemakkelijk online. Videobellen maakt hier een belangrijk onderdeel van uit.

Met behulp van een videogesprek ben je minder afhankelijk van face-to-face contactmomenten en kan je vaker kort contact met cliënten onderhouden. Zo begeleid je intensiever op afstand.


Eenvoudig en geïntegreerd

Communiceren met videobellen in Karify is volledig geïntegreerd in het cliëntdossier en het eHealth platform. Je hoeft dus geen extra software te downloaden of een andere applicatie te openen. Plaats eenvoudig video-oproepen vanuit je centrale online werkplek in Karify. Zo wordt videocommunicatie gemakkelijk een integraal onderdeel van je werkwijze.

Illustratie videobellen

Abonnementen

Ben je al klant bij Karify en wil je beginnen met videobellen? Het activeren van videobellen in jouw Karify account is kosteloos. Het gebruik van videobellen kost 9ct per minuut. Neem voor meer informatie over de kosten die verbonden zijn aan videobellen contact op met jouw contactpersoon bij Karify of de helpdesk.

Support

Aan de slag met videobellen? Een stap-voor-stap uitleg voor zorgprofessionals vind je hier, de uitleg voor cliënten hier.

Heb je hulp nodig of vragen over videobellen? Op de website van onze helpdesk voor zorgprofessionals en cliënten vind je veel handige artikelen met uitleg en informatie over videobellen. Staat het antwoord op je vraag daar toch niet tussen? Neem dan contact op met de helpdesk.