Zorg en ICT beurs 2016: Karify oogst overweldigende reacties

Foto Karify Team Zorg en ICT 2016

Onder het motto ‘voor de optimale mix van online en face to face’ was Karify deze week aanwezig op de vakbeurs Zorg en ICT in Jaarbeurs Utrecht; hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. En wat een overweldigend enthousiasme hebben we mogen ontvangen over onze boodschap, ons ehealth platform en onze visie op zorgvernieuwing.

Demo's Karify ZICT16

Ons team trad in gesprek met geïnteresseerde bezoekers over het inzetten van Karify als cliëntenportaal en als persoonlijk gezondheidsdossier (PGD). We praatten over het delen van het cliëntendossier door de zorgketen, onze nieuwe mobiele app en onze meest recente functie voor geïntegreerd Beeldbellen.

De Nieuwe GGZ en het personaliseren van ehealth zijn onderwerpen die veelvuldig werden aangesneden en we ontmoetten zorgverleners uit verschillende disciplines met goede ideeën voor samenwerking op het gebied van het ontwikkelen van behandelmodules.

Karify in gesprek ZICT16

Het was een voorrecht om Karify te mogen presenteren aan de bezoekers van Zorg & ICT en we zijn benieuwd naar de mooie samenwerkingen die ongetwijfeld zullen voortvloeien uit onze ontmoetingen tijdens de beurs. Volgend jaar zijn we weer van de partij!

Karify demo ZICT16