Zomeraanbod psychologiepraktijken: eigen online module op maat

Zomeraanbod online intake behandelmodule

Bestel een gepersonaliseerde online intake of behandelmodule

Vrijgevestigde zorgverleners kunnen juli en augustus 2017 zelf inhoud aanleveren om te laten digitaliseren in een eigen online intake en/of behandelmodule!

Illustratie Karify maatwerk

Online intake op maat

  • Een zelf ontworpen online intake module biedt je de mogelijkheid om je intake op eigen wijze vorm te geven: Maak gebruik van een welkomstvideo waarbij de cliënt een indruk krijgt van wie je bent en hoe je communiceert als professional. Een welkomstvideo wekt vertrouwen en maakt de online intake persoonlijk.
  • Voeg je eigen vragenlijsten* toe aan de online intake om informatie te verzamelen. Hierdoor wordt een duidelijk beeld geschetst van de klachten en problemen van de cliënt (*max 12 pagina’s).
  • Gebruik de online intake ook om cliënten informatie te verschaffen over het intakegesprek en de daarop volgende behandeling: wat houdt het traject in en wat kan de cliënt verwachten?

 

Bijkomend voordeel van de online intake is dat je alvast veilig kunt communiceren met je cliënt via Karify. Bovendien zorg je dat je cliënt alvast actief wordt tijdens een eventuele wachtperiode.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe een online intake module kan worden ingezet. Omdat jij als behandelaar een eigen manier van werken hebt en beschikt over de meeste kennis over jouw eigen cliënten, ben jij de beste kandidaat om je eigen online intake module te creëren.

Profiteer nu van dit tijdelijke aanbod en creëer je eigen online intake module

Maak gebruik van het tijdelijke zomeraanbod (juli en augustus 2017) en ontwerp je eigen online intake voor niet € 425,- maar slechts € 275,-  excl. btw.


gepersonaliseerde ehealth module

Eigen eHealth modules

Wil je graag online behandelen, maar staan de juiste modules niet in onze store? Of heb je andere ideeën en wil je graag eigen modules creëren? Dat kan! Het is bij Karify mogelijk om je eigen modules te ontwerpen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw visie en werkwijze.

Geïnteresseerd?
Als onderdeel van het tijdelijke zomeraanbod (juli en augustus 2017) kun je een module met 5 opdrachten voor slechts € 325,- excl. btw (normaal € 475,-) laten digitaliseren. Mocht je minder opdrachten willen digitaliseren, dan maken we uiteraard een prijs op maat voor je.

Mail ons via sales@karify.com.