Uitgeverij Boom ontsluit e-health programma’s via blended behandelomgeving Karify

Boom uitgeverij logo

Uitgeverij Boom en IPPZ slaan de handen in één. Uitgeverij Boom stelt drie e-health programma’s beschikbaar via Karify, het nieuwe blended behandelportaal van e-health leverancier IPPZ.

De bedrijven verkennen via deze pilot hoe de wetenschappelijk gevalideerde behandelmodules van Uitgeverij Boom beschikbaar gesteld kunnen worden binnen een betrouwbare online behandelomgeving. Slaagt de pilot dan zijn er plannen om meer online programma’s via Karify aan te bieden, blended en zelfmanagement.

Unieke samenwerking

De kersverse samenwerking tussen Uitgeverij Boom en e-health leverancier IPPZ is uniek binnen de geestelijke gezondheidszorg. Met deze samenwerking wordt aan een wens van GGZ-instellingen in Nederland gehoor gegeven. Deze instellingen werken vaak al met de wetenschappelijk gevalideerde behandelprogramma’s uitgegeven door Uitgeverij Boom, maar dan in boekvorm.

De samenwerking heeft als doel om in 2015 een groter aantal modules uit de portefeuille van Uitgeverij Boom via Karify beschikbaar te stellen, ook zelfmanagement programma’s voor de consument.

Voordeel voor cliënten

Met deze gedurfde stap in de sterk veranderende wereld voegt Uitgeverij Boom een belangrijke waarde toe aan de kwaliteit van e-health behandelprogramma’s. Cliënten profiteren nu ook online van de kwalitatief hoogwaardige behandelprogramma’s.

Uitgeverij Boom

Bij Uitgeverij Boom verschijnen titels op het gebied van filosofie, psychologie, psychiatrie, geschiedenis, economie, religie, architectuur en Nederlands als tweede taal.