Top 5 verandering aan Karify – een nieuw design

Karify nieuwe navigatie 2019

Karify is in een nieuw jasje gestoken. Samen met cliënten en professionals is in diverse design-sessies gewerkt aan een verbeterde gebruikerservaring.

Wat verandert er?

Karify krijgt een nieuwe vormgeving: het menu is vernieuwd zodat navigeren intuïtiever wordt. De menu-items zijn nu per Healthspace verticaal gegroepeerd, waardoor het navigeren tussen diverse zorgaanbieders eenvoudiger wordt en Karify beter ondersteunt bij informatie-uitwisseling over de keten.

Bij het ontwerpen van de nieuwe navigatie is gebruik gemaakt van user experience inzichten die je ook ziet bij vooraanstaande websites. Zo sluit Karify beter aan bij wat gebruikers online gewend zijn.

De nieuwe navigatie conformeert aan internationale richtlijnen voor toegankelijkheid van webcontent (WCAG), waardoor Karify beter te gebruiken is door eindgebruikers met een functiebeperking.

Ook is Karify met de nieuwe vormgeving responsive geworden. Dit betekent dat de vormgeving van Karify verandert per schermformaat. Hierdoor kun je Karify nu gebruiken op een grote monitor op je bureau of een laptop, maar óók op een tablet of mobiele telefoon.

Door alle menu-items in een inklapbaar linkermenu te plaatsen, ontstaat er veel rust en ruimte om te werken aan je herstel via e-health modules.

Er komt nog meer moois

Deze nieuwe vormgeving is gebouwd met behulp van nieuwe technologie, geschikt voor moderne online toepassingen. Daarmee maken we Karify bereikbaar op elk device, overal en op elk moment. De komende tijd zullen wij nog meer innovaties lanceren die behandelen makkelijker maken voor professionals en cliënten. Nieuwe modules, integraties met EPD’s en nieuwe behandeltechnieken, met als doel de toegang tot e-health drempelloos te maken.

Het afgelopen jaar hebben we een enorme toename gezien van blended zorgtrajecten, nieuwe 100% digitale klinieken en het gebruik van videobellen in behandelsessies.

Karify’s team is trots en verheugd over de mogelijkheden die de lancering van onze nieuwe vormgeving met zich meebrengen om cliënten en behandelaars nog beter te ondersteunen.