Leden NVvP starten met e-health pilot via karify

logo nvvp

Leden van de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (NVvP) starten met een e-health pilot via karify.

Ook vrijgevestigde zorgprofessionals zoals psychologen of psychotherapeuten kunnen via karify e-health leveren. E-health voor elke zorgprofessional. Psychologen en psychotherapeuten kunnen via karify zelf content maken op maat voor elke cliëntgroep. Deze content kan eenvoudig gedeeld worden via de bibliotheek.

Leden van de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (NVvP) starten met een e-health pilot via karify. Karify maakt het mogelijk dat ook vrijgevestigden zorgprofessionals snel aan de slag kunnen met modules depressie, paniekstoornis en sociale angst voor de eerste lijn.

Doordat documenten delen met andere zorgverleners en de patiënt mogelijk is, kan de patiënt automatisch een persoonlijk gezondheidsdossier samenstellen binnen karify. De patiënt behoudt overzicht en regie over zijn behandeling. Informatie delen over de keten en online communicatie is veilig binnen karify.