Karify presenteert op Health 2.0 SF Holland’s Hottest in Health Tech

afbeelding health tech

Joris Moolenaar directeur van e-health leverancier IPPZ pitcht op 22 september 2014 als eerste genomineerde startup tijdens ‘Hollands’s Hottest in Health tech’ @Health 2.0 Silicon Valley USA. Tijdens de Healthtech Bootcamp die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd wisselen Amerikaanse en Nederlandse bedrijven kennis en innovaties uit.

Meest innovatieve startups van Nederland

Samen met 14 andere Nederlandse innovatieve startups is IPPZ genomineerd voor Holland’s Hottest in Health tech door het Ministerie van Economische Zaken.

Karify is een multifunctioneel blended e-healthportal voor zorgprofessionals en patiënten. Het is geschikt voor online behandeling, het managen van patiënt relaties, veilige communicatie en het generen en beheren van een persoonlijk gezondheidsdossier. De mogelijkheden zijn zeer divers.

De Nederlandse overheid laat in Amerika zien hoe innovatieve Nederlandse bedrijven de gezondheidszorg veranderen met hun oplossingen. Ze kunnen kennis maken met de startups en ontdekken hoe ze via samenwerking in Europa voet aan de grond krijgen.

Health 2.0 is een meerdaags event dat van 21 tot 24 september plaats vindt in Amerika. Holland trade is samen met Health 2.0 initiatiefnemer van dit internationale event.

Het Nederlands Agentschap Ondernemen is een afdeling van het Ministerie van Economische Zaken en bevordert de internationale aanwezigheid van Nederlandse bedrijven op buitenlandse markten.

Een impressie van de pitch

afbeelding congres 1

 

afbeelding 2

afbeelding congres 3