Karify – een ecosysteem voor communicatie en online behandeling

lancering karify afbeelding

Op 26 september werd de lancering van karify gevierd in de Metaal Kathedraal in Utrecht.

Enkele reacties: ‘Prachtige presentatie van Ippz’; ‘Een gamechanger in voor e-health in Nederland’; ‘Op 3 oktober gaat karify live. Dit gaat de gezondheidszorg op z’n kop zetten!’

Karify werd 26 september met veel enthousiasme ontvangen. De eerste zorgverleners starten nu met de private BETA versie.

Vanaf 3 oktober is karify beschikbaar in private BETA, dit betekent dat geselecteerde zorgleveranciers op uitnodiging de eerste ervaringen kunnen opdoen.

Met karify kunnen zorgverleners online healthspaces openen en direct online diensten zoals inschrijving, e-consult, e-behandeling en dossier vorming aanbieden. Patiënten kunnen veilig communiceren met de behandelaar, een behandeling volgen, informatie delen met mensen die om ze geven en medische gegevens beheren.

“Karify betekent een omslag voor de zorg. Niet alleen wordt zorg transparanter, het wordt ook veel gemakkelijker om deze zorg online aan te bieden. De patiënt als zorgconsument kan nu zelf kiezen voor een zorgaanbieder en deze eenvoudig bereiken”. Al dus Joris Moolenaar, directeur en oprichter van karify.