eHealth Training: Creëer Persoonlijke Intakemodule

Karify Academy HeaderDonderdagavond 25 augustus organiseert Karify een trainingsavond speciaal voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten, en praktijkondersteuners GGZ. Tijdens de training leert u om effectiever online te behandelen met Karify en neemt u een persoonlijke welkomstvideo op die we verwerken in uw eigen intake module.

Programma eHealth Training:

18:30 – 18:45 Inloop met broodjes en koffie/thee/fris
18:45 – 19:30 Intake module – een zachte landing
19:30 – 19:45 Koffie pauze
19:45 – 20:30 Training – Effectiever behandelen met Karify
20:30 – 20:45 Afsluiting en uitloop video’s Intake module

Intake module

Met behulp van de intake module met een persoonlijke welkomstboodschap, zorgt u voor een zachte landing van de cliënt bij uw praktijk. De kant en klare online intake geeft daarnaast richting aan uw eerste gesprek met de cliënt. U kunt inspelen op de informatie die uw cliënt zelf al actief online aanlevert. Zo kunt u sneller de hulpvraag definiëren en bepalen welke behandeling passend is.

Tijdens de avond krijgt u de mogelijkheid om een persoonlijke welkomstvideo op te nemen waarin u uzelf en uw praktijk introduceert aan uw cliënten. U kunt een eigen tekst gebruiken of gebruik maken van een kant-en-klare tekst vanuit ons. Uiteraard zullen we u hierbij helpen.

Training effectiever behandelen met Karify

In deze training gaan we in op hoe u met behulp van ehealth uw huidige werkwijze kunt ondersteunen. Onder andere de volgende thema’s worden besproken:

  • Verweven ehealth in huidige werkwijze
  • Motiveren cliënten
  • Online communicatie
  • Karify en EPD

Inschrijven

De avond is toegankelijk voor een introductieprijs van € 124,95 inclusief BTW. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel een plek. De inschrijving sluit 14 augustus. Voor deelname aan deze trainingsavond dient u te beschikken over een Karify-account.

Reserveer een plek