E-health week 2018

e-health week 2018 logo

20 tot en met 26 januari 2018 is het E-health week in Nederland; een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het ECP Platform voor de Informatiesamenleving. De week staat bol van de evenementen die mensen laten ervaren zelf wat digitale ondersteuning in de zorg voor hen kan betekenen. Ook Karify draagt bij aan een aantal evenementen die de bewustwording over e-health willen vergroten.

Logo ggd hart voor brabant

Open huis ‘Consultatiebureau van de Toekomst’

GGD Hart voor Brabant – Afdeling Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

Ontdek het consultatiebureau nieuwe stijl in Schijndel, Noord-Brabant. Het consultatiebureau voorziet ouders van advies betreffende de ontwikkeling van hun opgroeiende kind. De GGD ontwikkelt in Schijndel het consultatiebureau van de toekomst.

Op deze locatie zetten zij onder andere e-health-programma’s van Karify in om blended zorg te verlenen. Met Karify maken zij het contact met ouders en jeugdigen makkelijker en nog beter op maat. GGD Hart voor Brabant deelt tijdens de E-health week 2018 hun ervaringen graag met andere (JGZ-)professionals.

Donderdag 25 januari 2018 – 14:00u – 17:00u.

Meer informatie >


logo stichting ook ondersteuning kanker

Inloopbijeenkomst ‘E-health & OOK’

Stichting OOK, Optimale Ondersteuning bij Kanker

Tijdens deze inloopbijeenkomst in de E-health week 2018 zijn mensen met kanker, naasten, zorgprofessionals en overige geïnteresseerden van harte welkom om kennis te maken met en om mee te praten over een nieuwe online omgeving voor ondersteuning bij kanker, OOK Contact. Stichting OOK bespreekt waarom een online omgeving hierbij kan helpen en we gaat graag in gesprek over wat nodig is bij deze vorm van ondersteuning. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan persoonlijk contact of wil je zelf aan de slag met online modules van Karify?

Donderdag 25 januari 2018 – 10:00u -12:00u – Rotterdam

Meer informatie >

stichting ook karify e-health week