E-health week 2017

e-health week banner

21 tot en met 27 januari 2017 is het E-health week in Nederland; een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het ECP Platform voor de InformatieSamenleving. De week heeft als doel zoveel mogelijk Nederlanders met e-health in contact te brengen. Ook Karify draagt bij aan een aantal evenementen die de bewustwording over e-health willen vergroten.


 

Logo koppeltaal ggz

Koppeltaal en ik

23 januari, Het Ketelhuis, GGZ Eindhoven
Deze bijeenkomst is interessant voor bestuurders, Chief Information Officers, IT-verantwoordelijken en eHealth-verantwoordelijken bij GGZ- en verslavingszorginstellingen. Aanmelden kan per mail

Tijdens de bijeenkomst ‘Koppeltaal en ik’ presenteren we de koppeltaal-koppeling tussen Karify en ROM-platform Questmanager. De twee systemen kunnen nu informatie uitwisselen waardoor cliënten en behandelaars vanuit één online werkplek in Karify kunnen werken en Routine Outcome Monitoring (ROM) een integraal onderdeel wordt van de online behandeling.

Koppeltaal is als integratiestandaard ontwikkeld om informatiesystemen, serious games, apps en andere toepassingen binnen GGZ- en verslavingszorgaanbieders met elkaar te integreren. De afgelopen jaren is er door een toegewijd team en enthousiaste technische community hard samengewerkt om dit te realiseren, en zijn vele nieuwe koppelingen gerealiseerd.

Tijdens deze bijeenkomst word je tevens meegenomen in wat Koppeltaal nu eigenlijk is, hoe je er als zorgaanbieder gebruik van kan maken, en wat dit voor IT-leveranciers kan betekenen. Zo kunt u na afloop van deze bijeenkomst actief aan de slag om Koppeltaal binnen je organisatie toe te gaan passen.


ICT&Health Experience

ICT&Health experience

26 januari, Beatrix Theater, Utrecht
Vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden, meld je aan via ICT & Health

Tijdens de ICT&Health Experience geven we live demo’s van het Karify e-health platform. Onze medewerkers Thijs en Iris treden met u in gesprek over online communiceren, behandelen en informatie uitwisselen via Karify. U kunt ze het hemd van het lijf vragen over het inzetten van Karify als cliëntenportaal en als persoonlijk gezondheidsdossier (PGD) en praten over het delen van het cliëntendossier door de zorgketen.

ICT Health experience banner

 

 


 

Logo ggd hart voor brabant

Het Consultatiebureau van de Toekomst

26 januari 15:00 – 17:00, Centrum Jeugd & Gezin, Schijndel
Toegankelijk voor alle GGD-medewerkers

Tijdens de E-health week houdt GGD Hart voor Brabant een open huis voor alle GGD-medewerkers met uitleg, demo’s en presentaties over de rol van het e-health platform Karify bij het consultatiebureau, en de aanpak van overgewicht en ziekteverzuim onder jongeren van 12 jaar en ouder. Een inspirerende middag over het consultatiebureau van de toekomst.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij 1 van de evenementen tijdens de deze week!