Workshop Karify bij NIP-congres Personalized Mental Health

Personalized Mental Health

De sector Gezondheidszorg van het Nederlands Instituut van Psychologen organiseert op 13 oktober 2016 het congres Personalized Mental Health in de ReeHorst te Ede. Tijdens dit congres is een grote rol weggelegd voor het thema ehealth.

Workshop Blended Groepsschematherapie

Karify-oprichter Drs. Frank Kraaijeveld geeft een workshop over Blended groepsschematherapie samen met Altrecht-psycholoog en psychotherapeut Drs. Natalie van Oort. Tijdens de workshop krijgt u een beeld van alle fasen van de blended groepsschematherapie. Zowel in de eerste fase van psycho-educatie en assessment als in de tweede fase van schemaverandering wordt gebruik gemaakt van ehealth. Het beste van twee werelden is het motto; hoe creëert u een optimale mix tussen online en face-to-face contact?

Tijdens deze workshop wordt stilgestaan bij de voorbereiding online, de kennismaking, de instructie en de aansluiting bij oefeningen in de groep. Er wordt ingegaan op de bespreking van het (online) huiswerk, de online communicatie tussen de groepsbijeenkomsten en het effect op de therapeutische relatie. Er worden verschillende reacties getoond van cliënten op het online werken. De workshop geeft veel concrete voorbeelden en laat verrassende praktijkervaringen zien. Denk en oefen mee!

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor dit congres? Bezoek de website van het Personalized Mental Health congres.