Bekijk het volledige programma – Karify Atlas 2019

Karify atlas 2019 ehealth event

Met inmiddels al meer dan 150 verkochte tickets staat het Karify Atlas event voor de deur. Dit jaar gehouden op donderdag 23 mei in de Pyth, Utrecht. Inmiddels zijn alle sprekers bekend. Gijs Jordaan en Mirjam Nekkers van Indigo BV, Lisette van Gemert-Pijnen van Universiteit Twente, Stijn Strous van Zorggroep IZER en Joris Moolenaar van Karify worden 23 mei verwelkomd door dagvoorzitter Lea Bouwmeester.

Tijdens Karify Atlas praten experts  je volledig bij over e-health en maak je kennis met succesvolle voorbeelden van innovatieve, toekomstgerichte zorg. 

Programma

Gijs Jordaan Indigo Parnassia spreker Karify Atlas

100% Digitale Poli
Door: Gijs Jordaan – Bestuurder-directeur Indigo

Basis-GGZ organisatie Indigo-West gaat met een digitale polikliniek de strijd aan met wachtlijsten. De eerste waarderingen van cliënten zijn lovend! Gijs vertelt hoe cliënten een alternatief voor de wachtlijst geboden wordt in de vorm van een behandeling die voor 100% digitaal plaatsvindt. Lees meer over dit onderwerp in ons eerdere blog over de Digitale Polikliniek van Indigo.

Lisette van Gemert-Pijnen Universiteit van Twente

Persuasive Health Technology
Door: Prof. Dr. Lisette van Gemert-Pijnen – University of Twente

Met eHealth hebben GGZ-professionals naast de psychologische behandeling een nieuw instrument in handen om gedragsverandering te bewerkstelligen. Wat zijn de werkzame elementen van eHealth technologie? En wat is de wetenschappelijke onderbouwing?

Alles in 1: POH-GGZ inclusief eHealth, screening en consultatie
Door: Stijn Strous – Directeur – zorggroep IZER

Zorggroep IZER is een collectief van huisartsen en ketenpartners. IZER biedt huisartspraktijken een totaalpakket voor de begeleiding en behandeling van patiënten met psychische klachten: Een POH-GGZ inclusief toegang tot applicaties voor eHealth en screening/consultatie.

Beter toegankelijke zorg in 2025
Door: Joris Moolenaar – CEO Karify

Tijdens Karify Atlas laten we het liefst vakmensen uit de zorgpraktijk aan het woord, maar steeds vaker krijgen we de vraag: hoe denkt Karify dat digitale zorg er over 5 jaar uitziet? Deze editie geeft Karify-oprichter Joris Moolenaar bezoekers een kijkje in de toekomst.

Lea Bouwmeester dagvoorzitter Karify Atlas 2019

Dagvoorzitter
Lea Bouwmeester

Lea neemt bezoekers tijdens Atlas 2019 mee in de onderwerpen op het snijvlak van mens en innovatie in de zorg. In de vorm van een symposium presenteren sprekers interessante ontwikkelingen in het verbeteren van toegankelijkheid en duurzaamheid van zorg met behulp van technologie.

Reserveren kan nog. Meld je hier gratis aan voor Karify Atlas 2019.

Karify Atlas 2019 banner