Karify Atlas eHealth event 2019 – Eerste sprekers bekend!

Karify atlas 2019 ehealth event

23 mei 2019 organiseert Karify de derde editie van het jaarlijkse Karify Atlas event! Na twee geslaagde edities, staat ook dit jaar weer een inspirerend symposium op het programma. Tijdens Karify Atlas praten experts  je volledig bij over e-health en maak je kennis met succesvolle voorbeelden van innovatieve, toekomstgerichte zorg.

De eerste sprekers zijn inmiddels bekend: Gijs Jordaan van Indigo BV en Lisette van Gemert-Pijnen van Universiteit Twente worden 23 mei verwelkomd door dagvoorzitter Lea Bouwmeester.

Programma

Gijs Jordaan Indigo Parnassia spreker Karify Atlas

100% Digitale Poli

Door: Gijs Jordaan – Bestuurder-directeur Indigo

Basis-GGZ organisatie Indigo-West gaat met een digitale polikliniek de strijd aan met wachtlijsten. De eerste waarderingen van cliënten zijn lovend! Gijs vertelt hoe cliënten een alternatief voor de wachtlijst geboden wordt in de vorm van een behandeling die voor 100% digitaal plaatsvindt. Lees meer over dit onderwerp in ons eerdere blog over de Digitale Polikliniek van Indigo.

Lisette van Gemert-Pijnen Universiteit van Twente

Persuasive Health Technology

Door: Prof. Dr. Lisette van Gemert-Pijnen – University of Twente

Met eHealth hebben GGZ-professionals naast de psychologische behandeling een nieuw instrument in handen om gedragsverandering te bewerkstelligen. Wat zijn de werkzame elementen van eHealth technologie? En wat is de wetenschappelijke onderbouwing?

Lea Bouwmeester dagvoorzitter Karify Atlas 2019

Dagvoorzitter

Lea Bouwmeester

Lea neemt bezoekers tijdens Atlas 2019 mee in de onderwerpen op het snijvlak van mens en innovatie in de zorg. In de vorm van een symposium presenteren sprekers interessante ontwikkelingen in het verbeteren van toegankelijkheid en duurzaamheid van zorg met behulp van technologie.

Houd het Karify-blog in de gaten voor nieuwe toevoegingen aan het programma.

Reserveer donderdagmiddag 23 mei vanaf 13:00u dus alvast in je agenda en meld je gratis aan voor Karify Atlas 2019.

Karify Atlas 2019 banner

> AANMELDEN