1nP en Karify presenteren praktijkcase cliëntenportaal tijdens Zorg & ICT beurs 2018

Zorg & ICT 2018 presentatie 1nP

Joris Moolenaar – directeur en oprichter Karify – verzorgt samen met Sabine Drost – eHealth projectleider 1nP – drie presentaties tijdens de Zorg & ICT beurs. Onder de titel ‘Het portaal van 1nP: inzicht én effect!’ vertelt Sabine Drost hoe 1nP de reis van de cliënt volledig online ondersteunt via het portaal waarin eHealth interventies en inzage gecombineerd zijn.

Inhoud presentatie

Het verbeteren van informatie-uitwisseling tussen zorgprofessionals en cliënten is speerpunt van diverse ontwikkelingen in de zorg, zoals het VIPP-programma en de MedMij-ontwikkelingen.

Joris Moolenaar Karify

Joris Moolenaar – Karify

Om informatie-uitwisseling met cliënten mogelijk te maken, richten zorgorganisaties portalen of PGO’s in. Deze toepassingen moeten echter niet los gezien worden van het uiteindelijke doel: gezondheidswinst.

1nP, een landelijk netwerk van zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg, onderdeel van de Parnassia Groep, koos voor een portaal met platformwerking. Hierin wordt naast het geven van inzage en informatie (bijvoorbeeld uit het EPD/ECD) ook de behandeling/begeleiding ondersteund met communicatie-mogelijkheden en eHealth modules: Zo bied het cliënten niet alleen inzicht, maar ook effect.

Sabine Drost 1nP

Sabine Drost – 1nP

Tijdens de presentaties vertelt zorgnetwerk 1nP samen met portaalontwikkelaar Karify waarom deze bundeling van componenten in één portaal, de cliënt een meerwaarde biedt die anders verloren gaat.

Gratis inschrijven

De beurs en presentaties vinden plaats van dinsdag 17 t/m donderdag 19 april 2018 in hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht. De data, tijdstippen en locaties van de presentaties:

dinsdag 17 april | 14:30u – 15:00u | Theater 10
Meer info | Meld je gratis aan

woensdag 18 april | 13:00u – 13:30u | Theater 1
Meer info | Meld je gratis aan

donderdag 19 april | 13:45u – 14:15u | Theater 1
Meer info | Meld je gratis aan

Over Zorg & ICT 2018

Zorg & ICT is het jaarlijkse evenement over digitale ontwikkelingen voor de zorg. In Hal 1 van de Jaarbeurs zijn theaters waar sprekers je op de hoogte brengen van actuele onderwerpen op het kruisvlak van zorg en ICT.

Zorg & ICT 2018 banner registratie